Ahh! Nu nog gratis, meer klanten met fun workshop- Doe nu mee!

In februari 2020 gebeurde er iets, waardoor ik alles omgooide…

Namelijk

Gezondheidondernemers, coaches en therapeuten helpen met het strategisch opzetten en opschalen van hun bedrijf, zodat zij een consistente klantenstroom en omzet kunnen ervaren. En uiteindelijk een vrijer leven kunnen leiden en meer impact kunnen maken. 

Waarom? Omdat ik zelf jarenlang heb gestruggeld met chronische darmklachten.

Het besluit wat mijn leven veranderde

In 2020 kwam ik erachter dat ik chronisch ziek ben. Ik had een loondienst baantje, waarvan ik heel erg de druk en stress voelde.

Daarom begon ik met een marketing bedrijf. Daarna nog een agency opgezet en een cursus. Ik dacht: “Als ik voor mezelf werk, heb ik vast die druk niet”.

En heel leuk allemaal, maar voor mij voelde het zoveel dat ik compleet de fun erin verloor. Alles voelde als moeten.

Uiteindelijk.. door te veel stress is het uitgelopen tot een burnout.

Maar stoppen met werken? Nee zeker niet! Fun terug vinden en werken met goede en duidelijke strategiën en systemen?

Ja zeker wel!

Ik ga je marketing leren zonder gek te worden, en fun te behouden. Geloof me, dat kan echt.

"Door Anne wist ik in de eerste maand van onze samenwerking al 5 klanten binnen te halen, zonder dat ik live was. Ze zit echt als een bad Ass engeltje op m'n schouder, waardoor ik alles kan omzetten naar business."
- Anoeska Quist

wat maakt dat ik jou verder kan helpen?

Ik ben jouw tweede brein, je sparringpartner en die schop onder je kont!

Oftewel.. je accountability partner.

Een business opzetten in een (bijna) burn-out is zeker niet aan advies die ik je kan aanraden. Maar als dat me lukt, dan lukt het jou al helemaal!

Maar hier nog een paar feitjes:

  • ✔ Marketing manager geweest voor een miljoenen bedrijf. 4 miljoen omzet, door alleen content & advertenties.
  • 6 jaar aan het online ondernemen. Waarvoor ik ook naar Los Angeles vloog om een bedrijf op te zetten.
  • 5 goedlopende bedrijven opgezet. Maar ik miste passie, dus here we go.
  • Master in Business en 27+ certificaten gehaald (yes, I’m a nerd)

Het kan toch efficiënter?

Marketing. Leren. Bedrijven opzetten..

Na m’n werkervaring voor miljoenen bedrijven, en een bachelor, master en 27+ certificaten verder.. dacht ik: “dit kan echt niet”.

Het kan niet dat we in zo’n cursus maatschappij leven. Het kan niet dat we zo erg proberen te trekken aan onszelf om informatie te onthouden, toe te passen en hopend dat we hier klanten uit krijgen.

Daarom ben ik gaan onderzoeken hoe we sneller en efficiënter kunnen leren. Ik heb een fascinatie voor neuromarketing (psychologie), en zie het ook net als een spel. “Wat gebeurt er met deze titel, of met deze kleur, als je afsluit met een bepaalde zin.”

Na m’n onderzoek kwam ik erachter dat spelletjes het antwoord zijn, hierdoor onthoudt je 70% t.o.v. video’s kijken.

Mijn Visie

Na 5 bedrijven, heb ik één ding wel geleerd.. je moet gewoon op je bek gaan.

Ja, ook als je een coach neemt.. alleen misschien wat minder vaak. Ik vertel mijn klanten ook dat ze zowel successen als faalmomenten moeten vieren en FAALFUN is ook echt m’n motto.

Ik ben zeker een spiritueel persoon, maar als het op business aankomt, geloof ik ook dat je het gewoon moet doen. Success komt niet aanwaaien. Maar je hoeft ook niet te doen wat iedereen doet, je moet jouw eigen strategie vinden.

Dus ik hoor je, doe graag een spiritueel praatje met je. Maar wil je resultaat? Dan heb je toch echt praktische actie stappen & bewezen strategieën nodig.

Wil jij resultaten boeken? Met iemand die de spirituele wereld wel begrijpt en het ondernemen leuk maakt? Laten we dan kennismaken!

3x vragen..

Kom je uit een ondernemersgezin?”

Half, mijn vader is wel een timmerman.. Maar meer een creatieve artist dan een echte ondernemer (sorry pap). En m’n moeder maakt muziek (DJ muts) haha. Dus het creatief beestje in mij is niet zo gek.

Waar woon je nu?”

Overal! Of juist dakloos? Jij mag het zeggen. Ik reis graag de wereld rond met m’n vriend en ben dan afentoe weer een paar maanden in Nederland. Ligt er maar net aan waar hij werkt, want ik ben lekker flexibel!

Kun je een bedrijf runnen met een chronische ziekte?

Ja juist! Veeeeel minder stress, eigen tijden bepalen, pauze’s nemen wanneer ik wil. Heerlijk! Maar.. wel belangrijk om het strategisch neer te zetten natuurlijk.

"Ik was echt plezier verloren in m'n bedrijf en in m'n content, sinds ik met Anne ben gaan werken is dat 360 graden gedraaid. Ik heb mezelf weer teruggevonden en ben iets aan het neerzetten waar ik echt gelukkig van word"
- Tamara Stegeman

Officiële bio

Anne Anoek de Rooij (2000)
Online ondernemer en Business coach

Anne de Rooij heeft een Master gestudeerd in Business, in Zwitserland, Hong Kong en Amerika.

Tijdens deze Master werkte ze online als marketing manager, en behaalde een omzet van 4 Miljoen door content.

Ze begon haar eerste bedrijf in Marketing & Coaching op haar 16e. Daarna heeft ze nog 2 bedrijven opgericht, een agency en cursus na haar Master. Echter ontbreek de passie.

Daarna is Anne aan de slag gegaan met een Business Coach, om een Marketing bordspel te creëeren en groeide Anne uit tot Fun Business Coach met exclusieve 1:1 coaching. In haar tweede maand, maakte ze al 15k omzet.

Anne helpt gezondheidsondernemers omdat ze zelf chronisch ziek is. Anne is al vier keer uitgenodigd om te spreken op evenementen. Verder woont ze overal, of nergens, met haar franse vriend, en reizen ze de wereld rond.

Heeft Ayahuasca mij fun business coach gemaakt?

De engste en mooiste ervaring van mijn leven. Ik zag draken in m’n lichaam vliegen. Je vind mijn podcast hieronder.

Scroll to Top