Ahh! Nu nog gratis, meer klanten met fun workshop- Doe nu mee!

Marketing Spelletjes

Waarom?

Omdat het wetenschappelijk bewezen is dat je door een cursus te volgen (Lecture), maar 5% onthoudt.

Toch eigenlijk schandalig?

Dat we nog allemaal massaal cursussen lopen te kopen, hopend dat dit ons resultaat gaat geven.

Nou, dat is verleden tijd.

Ik leer je marketing met spelletjes. Daardoor onthoudt je 70% meer, en kun je wel resultaat boeken.

Het is praktisch, effectief, en toch gewoon veel leuker? Alle spellen zijn ook nog eens fysiek.

Welke spellen zijn er?

Content Kaartspel

Leer van iedere volger een klant maken met jouw content. Je leert de contentstrategie groei, nurture & sell. En voor elke fase heb ik 90 content vragen voor je gemaakt en captions klaar staan.

Personal brand kaartspel

Leer opvallen in een overvolle markt en jezelf beter te positioneren, zodat je niet meer hoeft te concurreren op prijs. Leer geld verdienen met jouw persoonlijkheid.

Ben jij dit?

   Je post, maar je hoort krekelgeluiden. Niemand reageert, niemand ziet je. Soms vraag je je af: “Moet ik nog wel blijven posten?”

  Je vindt verkopen via je content maar vervelend en voelt je een vervelend sales persoon. Je hebt geen idee hoe dit leuker kan.

  Je nooit weet wat je moet posten, je hebt simpelweg gewoon geen inspiratie. Laat staan om iets strategisch te posten..

  In de war bent van alle Instagram Guru adviezen. 30 hashtags hier, elke dag posten, lange captions. Je wordt er moe van.

 

En wil jij

   Je post en hebt eindelijk reacties, en nee dan niet alleen van je familie en vrienden.

  Verkopen via je content voelt niet meer vervelend, het kan leuk en speels, en valt zelfs niet eens op.

  Je hebt elke dag inspiratie over wat je kan posten. En het beste? Het is ook nog eens strategisch en zet jouw ideale klant om tot koper.

  Je bent niet meer in de war van het advies van anderen, want je hebt jouw eigen strategie. Je hoeft niet meer naar anderen te kijken, want jouw strategie werkt.

 

Het geheim?

Content maken middels een bewezen groei, voeden en verkopen strategie. Gebaseerd op neuromarketing en psychologie. Niks hagelschieten, maar strategie.

Alle grote influencers gebruiken dit ook. Dit is echt de succes formule.

Wat je krijgt:

🪩 90 vragen voor jouw content in elke Instagram fase (groei, voeden, verkopen)

🪩 Jouw ideëen board om georganiseerd te blijven.

🪩 Kopieer / plakken captions & AI prompts om je captions te maken

🪩 Hashtag & trendy sound bank

🪩 BONUS: Extra 10 CTA’s & 27 Hooks

Ik had het contentspel aangeschaft om met de grow nurture sell strategie aan de gang te gaan en ik kan je vertellen: dit spel geeft je zóveel content ideeën, elke dag 3 maanden lang. De onderwerpen zijn super goed toepasbaar op elke soort onderneming en zorgt ervoor dat je (toekomstige) klanten jou echt beter leren kennen
- Quintie Bessels

Vragen?

Ik heb een FAQ!

Absoluut! We hebben het supermakkelijk voor je gemaakt. De captions die bij de kaarten horen, zijn klaar voor gebruik. Je kunt ze letterlijk kopiëren en plakken. Bespaar tijd en moeite, terwijl je toch authentieke en aantrekkelijke content deelt.

Zeker weten! Dat is precies waar we naartoe werken. Het spel leidt je door de stappen van het creëren van content die niet alleen boeiend is, maar ook strategisch ontworpen om je verkoop te stimuleren. Met de funnel uitleg en neuromarketing tips, ben je goed op weg om je doelen te bereiken.

Dat varieert. Het kan 4 weken duren, maar ook 3 maanden. Het hangt echt af van hoe lang je in de groeifase wilt blijven. Het mooie is dat je het tempo zelf bepaalt. Je kunt het spel aanpassen aan jouw schema en behoeften.

Nee, dat hoeft niet. Beschouw het als een bron van inspiratie. Het is belangrijk dat je zelf kiest hoe lang je in elke fase wilt zijn en je content dienovereenkomstig aanpast. Het spel is flexibel en kan worden aangepast aan jouw unieke strategie en doelen.

Geen zorgen! Dit spel is ontworpen om je creativiteit te stimuleren. Met de diverse vragen en AI-gestuurde captions, krijg je volop inspiratie en ideeën.

Absoluut! Het spel is veelzijdig en kan worden aangepast aan elke niche binnen de health & wellness sector. Het biedt de flexibiliteit om content te creëren die echt resoneert met jouw specifieke doelgroep.

Helemaal niet! We hebben alles eenvoudig en gebruiksvriendelijk gehouden. De Notion board, de funnel uitleg, en de neuromarketing tips zijn allemaal helder en makkelijk te volgen, zelfs als je geen tech-expert bent.

Dit spel is ontworpen om je tijd te besparen! Door een gestructureerde aanpak en kant-en-klare oplossingen, kun je efficiënter werken en meer tijd besteden aan wat echt belangrijk is – je coaching en je klanten.

Personal Brand Kaartspel

Ben jij dit?

🤯 Als je niet zeker bent van hoe je jezelf online moet presenteren

🤯 Je worstelt met ‘wat je moet plaatsen’, en of dit wel past bij wie je bent en waar jij je geld mee wilt verdienen.

🤯 Je verdient niet genoeg geld

🤯 Je niet weet hoe je opvalt tussen alle anderen.

En wil jij

💥 Meer verdienen met jezelf zijn

💥 Weet je waar jij voor staat, wat je topics zijn, je USP’s, wat je allemaal leert omzetten in content.

💥 Je ‘basis’ staat als een huis. We hebben het over je website, foto’s, video’s maken en je personal brand filmpje

💥 Je leert met storytelling hoe je interessante verhaaltjes van jezelf maakt

Het geheim?

Moeiteloos en met plezier geld verdienen met jouw personal brand. Hoe mensen jou nou echt leuk gaan vinden, en jij kan opvallen in een overvolle markt. Praktische opdracht kaarten.

Wat je krijgt:

🪩 52 opdracht kaarten. Geen saaie video’s maar een kleine uitleg met direct jouw opdracht.

🪩 Een script om jouw eigen personal brand filmpje te maken

🪩 Storytelling waarin je leert verhalen maken over je eigen leven die je altijd strategisch kunt inzetten. Zowel in content, als spreker of in real life.

Vragen?

Ik heb een FAQ!

Er zijn geen urenlange video’s die je moet bekijken, al is het wel een soort cursus in een ander jasje. Echter ben je denk ik 5 uur bezig met alle opdrachten, allemaal bedoeld om een ijzersterk personal brand neer te zetten voor jezelf.

Zeker weten! Dat is precies waar we naartoe werken. Het spel leidt je door de stappen van het opbouwen van een sterk personal brand, waar jij dan weer een verdienmodel aan kan kopelen. Zodat je geld verdient met jezelf zijn.

Nee, dat hoeft niet. Beschouw het als een bron van inspiratie. Het is natuurlijk wel belangrijk, want alle vragen en opdrachten zijn strategisch voor jou ontworpen.

Absoluut! Het spel is veelzijdig en kan worden aangepast aan elke niche binnen de health & wellness sector. Het biedt de flexibiliteit om content te creëren die echt resoneert met jouw specifieke doelgroep.

Maakt niet uit, misschien wil je binnenkort beginnen.. dan is het handig om je alvast in te lezen. Maar als je voelt dat jouw boodschap nog sterker kan, en hoe je uiteindelijk geld kan verdienen met jezelf, dan is dit het spel voor jou.
Scroll to Top