Ahh! Nu nog gratis, meer klanten met fun workshop- Doe nu mee!

1:1 VIP traject

Dit is het traject voor als jij een constante klanten stroom wilt creëren. Waarom? Zodat je meer mensen kan gaan helpen en financiële vrijheid voor jezelf kan creëren.

Je bent nu, maar wat aan het doen, en twijfelt daardoor continu aan jezelf.

Wat jij nodig bent is een op maat gemaakte strategie, zodat je meer wist, en meer impact kunt gaan maken.

Meer winst.
Meer impact.
Automatisch.
Opschaalbaar.
Experimenteren.
Een sterk fundament.
Ondernemen vanuit plezier.

“Van een lege inbox naar wakker worden op een zondag terwijl je net heerlijk hebt uitgeslapen, en je leest een DM wat zegt: "I'M IN, waar kan ik je aanbod kopen?”

Je wilt de wereld helpen

Maar je loopt vast

Je bent begonnen met ondernemen vanuit een goed hart, je wilt mensen helpen. En daarnaast ook meer vrijheid voor jezelf creëren. Je weet dat je goed bent in je vak, dus daar ga je.

Ondernemen, maar het voelt alsof je wat loopt aan te rommelen. Je hebt af en toe wel een klantje, maar niet consistent.
En voor je het weet ervaar je helemaal niet meer deze ‘vrijheid’, en voelt het alsof je eraan moet trekken en leuren.

Ik hoor je. Jij bent goed in wat je doet, maar ondernemen heb je geen certificaat voor gehaald.. en je red het tegenwoordig gewoon niet meer met ‘goed zijn in wat je doet’, en af en toe en foto op insta plaatsen.

De online wereld wordt voller, en dat betekent ook dat jij slimmer en efficiënter mag gaan werken aan jouw strategieën.

En ergens weet je dat ook, maar ‘hoe’ is de vraag. Het voelt alsof iedereen zo succesvol is, want ja, men deelt alleen maar succes (spoiler: het wordt soms veel mooier gemaakt, dus blijf bij jezelf).

Je hoopt ergens het ‘gouden ei’ te vinden in gratis masterclasses, of e-books die je online download.. Maar meer informatie is niet per se beter, en je raakt alleen maar meer overwelmd.

Ik geloof dat iedereen succesvol kan ondernemen, maar je moet wel eventjes de spelregels weten.

Als ik een bedrijf kan neerzetten met een burn-out, dan kan jij het ook! Ze zeggen wel eens dat je het eerste of zelfs tweede jaar geen winst kan verwachten. Dat het eerste jaar zwaar is.. ik kan je vertellen.. ik had een omzet van €17.000 in mijn 2e maand.

Waarom? Omdat ik de spelregels begrijp, en zelf ook een coach had.

Het gevolg van zomaar wat zelf proberen? Dat je uiteindelijk heel veel kansen laat vallen, en het gevoel krijgt dat ondernemen wel misschien niet voor jou is gemaakt. Want iedereen blijkt succes te hebben.. maar jij niet.

Met de juiste investering wordt jij een top onderneemster.

"Door Anne wist ik in de eerste maand van onze samenwerking al 5 klanten binnen te halen, zonder dat ik live was. Ze zit echt als een bad Ass engeltje op m'n schouder, waardoor ik alles kan omzetten naar business." - Anoeska Quist

Dit is geen cursus

Dit is maatwerk. Ik geloof niet in een one size fits all.

Iedereen is anders, staat op een ander punt in het leven. Dus ik zou zeker met bewezen strategieën komen. Maar als iets jou niet aan staat, dan werken we naar om heen.

Ik geloof ook niet in gouden bergen, of snelle trucjes, en daarom ga ik jou ook niet €10k maanden beloven zoals iedereen op social media doet.

Ik beloof jou een strategisch bedrijf, waarin je zeker kan opschalen naar €10k maanden, ik zeg niet dat het onmogelijk is.

Maar ik ga voor de langetermijnstrategie. Doe je mee?

"review" - Quintie Bessels

1:1 VIP

Is voor jou als je:

Je hebt al een bedrijf staan, maar het kan strategischer

Wanneer jij aan de slag wilt met duidelijke actie stappen & strategie​

Je met plezier wilt ondernemen

Je bent klaar met cursussen, daar leer je niks van

Je wilt jezelf onderscheiden in de markt

Als je wilt werken aan jouw dromen & doelen

"Review"
- Tamara Stegeman

Dit gaan we doen:

Wat je krijgt:

Dit is hoe we dat gaan doen

Bonussen:

Marketing bordspel

🪩 Met de exacte stappen die jij moet onderenmen voor een succesvolle lancering
🪩 Van technische stuff, tot ads maken en e-mail templates
🪩 Instagram feed Templates, Ready To Go voor jou
🪩 Stories om in je highlights te zetten over je aanbod
🪩 Email reeks die je kunt kopiëren en plakken

Wat je leert in het Bordspel:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je hebt nu 2 keuzes..

Wat ga je doen?

Optie 1

Je kan of denken “ik kan het zelf”, dus je probeert wat te googelen, volgt een aantal tips, doet een Masterclass. Je investeert niks, maar bereikt ook niks..

Optie 2

Je doet mee aan het marketing bordspel en leert in korte tijd alles wat je moet weten over Online marketing om consistent klanten aan te trekken. Eindelijk kun jij op zondag wakker worden, met een koffietje in je hand en een volle inbox

Gefeliciteerd!

Je hebt het einde van de pagina bereikt!

Je weet nu echt alles. Het enige wat je nog niet hebt gedaan is je inschrijven en lekker het spel bestellen! En oh ja, je hebt m’n nummer nog niet.

Je kan me altijd een vraag sturen via Whatsapp of gezellig komen kletsen, online feestje samen?

Vragen?

Ik heb een FAQ!

Absoluut! Dit bordspel wordt bij je thuis geleverd, dus het is helemaal van jou. Geen zorgen over abonnementen of verlengingen. Speel het wanneer je wilt, zo vaak als je wilt!

Ja zeker! Je krijgt vier persoonlijke coaching calls. Dit is jouw kans om diep in te gaan op jouw specifieke vragen en uitdagingen. Beschouw het als een turbo-boost voor je marketing skills.

Jazeker, we snappen dat niet iedereen het hele bedrag in één keer kan neerleggen. Daarom kun je kiezen voor een betaling in zes termijnen. Makkelijk en overzichtelijk.

Omdat leren door te doen zoveel effectiever (en leuker!) is dan passief luisteren. Dit bordspel maakt het leren van marketingstrategieën interactief en memorabel.

Nee, dat is niet nodig, want dat ga ik je allemaal leren. Het is wel handig als je al een merk hebt staan. Heb je dat nog niet? Geen probleem, maar houd er rekening mee dat het proces dan iets langer kan duren. We beginnen bij de basis en bouwen van daaruit op!

Na het spelen van dit spel heb jij een digitaal product ontwikkeld, gekoppeld aan jouw unieke verhaal. Je leert hoe je influencers inzet, jezelf onderscheidend in de markt zet en effectief betaalde advertenties gebruikt. Kortom, je trekt meer online klanten aan!

Een agency inhuren kan superduur zijn, we praten al snel over 1000 tot 3000 euro per maand! Met dit bordspel leer je van iemand die haar eigen agency heeft gerund. Neem de controle over je eigen omzet en bespaar een hoop geld.

Dit spel is allesbehalve saai! Met quizzen, kaarten en interactieve uitdagingen leer je op een speelse manier. Het is ontworpen om marketing simpel en leuk te maken, zodat je plezier vindt in het leren en toepassen van effectieve strategieën.

Haha, als het aan mij ligt, ben je dag en nacht met mij bezig! 😊 Maar serieus, er zijn geen vaste uren. Het hangt allemaal af van jouw doelen en inzet. Dit programma is een tool om effectiever aan je bedrijf te werken en kan zelfs tijd besparen als je het goed inzet.

Nee, absoluut niet! Alles in het spel wordt haarfijn uitgelegd in begrijpelijke taal. En mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan ben ik elke dag beschikbaar voor vragen via de Telegram-chat. Je staat er niet alleen voor; ik ben hier om je door elk stapje van het proces te begeleiden.

 

VIP

€5000

SUPPORT

€2500

in 6 termijnen

Gefeliciteerd!

Je hebt het einde van de pagina bereikt!

Je weet nu echt alles. Het enige wat je nog niet hebt gedaan is je inschrijven en lekker het spel bestellen! En oh ja, je hebt m’n nummer nog niet.

Je kan me altijd een vraag sturen via Whatsapp of gezellig komen kletsen, online feestje samen?

Scroll to Top